» DBS oefenen
ennl

do


23 jan
« ga terug
do23 jan

Clash of the Titans Voorronde 1 @ EKKO

20.00 / €3 Tickets

Utrechts leukste én grootste bandwedstrijd. Vanavond nemen de volgende bands het tegen elkaar op in EKKO;

Deceitful Echoes
Deceitful Echoes is een 4-koppige melodic progressive rock formatie die is gevormd door 4 vrienden in een zoektocht naar muzikanten voor een band. D.E. is een groep toegewijde vrienden die er van houden muziek te maken die hun in staat stelt zich over te geven aan hun emoties en verhalen te vertellen. Geïnspireerd door verschillende rock, metal en alternatieve bands, schrijft D.E. muziek die kan worden gedefinieerd als energiek en gevoelig.
www.deceitfulechoes.nl

Resurrect Tomorrow
Resurrect Tomorrow is een vierkoppige thrashmetal band uit omgeving Utrecht. De band begon in februari 2012 en is gelijk begonnen met het schrijven van nummers voor hun onlangs uitgekomen album ‘A Dying Lie’. Hun ‘less-is-more en no-subtelty’ houding zorgt voor een rauwe thrashmetal sound met plaats voor melodie. Voor Resurrect Tomorrow is nooit iets hard genoeg!
www.resurrecttomorrow.com

Charmplay
Charmplay is een engelstalige indie-pop band uit Nederland
Deze heren combineren aanstekelijke melodieën met dansbare ritmes en een ‘feelgood vibe’. De teksten zijn autobiografisch, maar toch herkenbaar voor velen. Energieke live performances die met flair worden gebracht maken het plaatje af. De popsongs worden gebracht met de nodige charme en een knipoog.
www.charmplay.com

What Gloom
What Gloom brengt met hun psychedelische indiepop – rock je hoofd van slag en je lijf op hol. De band, geformeerd op het conservatorium te Utrecht, heeft binnen een jaar tijd een intensief repertoire geproduceerd dat muzikaal alle kanten op schiet, maar steeds de rode draad van maffe licks en bizarre twists behoudt.

Beyond Violet
Beyond Violet maakt een mix van rock, gothic en metal. De band brengt pakkende melodieen en een theatrale, energieke sound. Invloeden zijn onder andere Rammstein, Muse, Unsun, Within Temptation, Syrenia en Arch Enemy. Eind januari komt de EP ‘Frozen Words’ uit.
www.beyondviolet.nl

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209