» DBS oefenen
ennl

vr


29 mei
« ga terug
vr29 mei

Clash of the Titans halve finale 2 @ EKKO

20.00 / €5 Tickets

De finale komt in zicht! Vanavond gaan twee bands door naar de finale op 20 juni in de Helling!

Drunk Soda

Indierock met een scherp randje. muziek is vergelijkbaar met Blood Red Shoes en Band of Skulls. Drunk Soda is een upbeat indierock band uit de omgeving Utrecht. De band, bestaande uit drie vrouwelijke- en twee mannelijke studenten, timmeren nu ruim een jaar aan de weg. Inmiddels is Drunk Soda te bekijken in de clip The Alley, die werd opgenomen tijden de 48hour music video contest in Utrecht. Ook heeft de band een EP met de toepasselijke naam Care To Dance op zak. Waarom toepasselijk? Drunk Soda wil met hun dansbare nummers het publiek maar al te graag aan het dansen krijgen!

Jorn ten Ham
Singer-songwriter. Goed in het gehoor liggende nummers met een eigen sound. Jorn schrijft voornamelijk catchy popnummers maar is hard bezig zijn eigen stijl te ontwikkelen. Hierbij luistert hij voornamelijk naar artiesten als Matt Corby, Paolo Nutini en The Tallest Man On Earth. In de zomer van 2015 hoopt hij tevens zijn eerste EP klaar te hebben, dus houd uw ogen open.

DIRT A GOGO
Vier man sterk, met ieder een eigen muzikale achtergrond en stijl. Variërend van psychobilly en heavy metal tot rock ’n roll en punk. Stevige rock met jankende gitaren en een contrabas. Dit harde, gewelddadige instrument legt de donkere grondtoon aan het genre dat wij ‘Hardrockabilly’ noemen.
De muziek brengt je terug naar ‘die goeie ouwe tijd’ maar dan met een hardere, viezere nasmaak. De gitaarsolo’s slaan je om de oren, de drums zijn strak en hard en de contrabas en snijdende zang zijn de kers op de rock ’n roll taart.
Deelnames aan de bandwedstrijd Kei van Amersfoort, leverden zowel de eerste plaats, als de publieksprijs op.
De band verzorgde voorprogramma’s voor onder andere Peter Pan Speedrock en the Richochets.
Nu is het tijd voor de grotere podia. Dit jaar brengt de band hun eerste album uit. DIRT-A-GOGO heeft maar 1 doel: rock and roll terug brengen!

Seven to Eleven
De popformatie Seven to Eleven is een beginnende band uit Utrecht. Seven to Eleven valt op door originele liedjes die lekker in het gehoor liggen, maar niet voorspelbaar zijn. Mooie melodielijnen, verhalende teksten en plotselinge tempowisselingen maken de liedjes van Seven to Eleven niet alleen fijn om naar te luisteren, maar ook spannend.

Crimson Inc.
De muzikale compilaties van de band hebben een origineel, dynamisch en eigenzinnig karakter. De emotionele en beeldende teksten geven de songs een diepere betekenis. De muzikale invloeden van de band zijn enkele grootheden als Pink Floyd & Editors.

Entree €5,-

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209