» DBS oefenen
ennl

za


20 jun
« ga terug
za20 jun

Clash of the Titans finale @ de Helling

20.00 / €6 Tickets

Vanavond is het dan eindelijk zo ver: de finale van Clash of the Titans 2015!

Na lang vechten hebben de bands dan uiteindelijk een plek in de finale weten te bemachtigen. Dit belooft natuurlijk een geweldig spektakel te worden en je kan er gewoon bij zijn om het te zien, voelen en vooral ruiken!

Raptor 
Rock/metal. Dat er aan creativiteit geen gebrek is, bewees Raptor door op 4 juli een nieuwe Ep genaamd ‘Lonely Boy’ uit te brengen. Op deze EP zijn 5 tracks te vinden (2 exclusieve bonus tracks kunnen bemachtigd worden wanneer de EP via iTunes of Bandcamp wordt
aangeschaft). Deze vijf tracks vormen een samenhangend geheel dat de luisteraar kennis laat maken met groovy en melodische passages die
gepaard gaan met zware riffs en zanglijnen die na één enkele luisterbeurt al in het hoofd gebeiteld zitten. Raptor wordt gekarakteriseerd door zware doch melodische en melancholische muziek, die door zijn veelzijdigheid een hoop mensen zal aanspreken.

SATER.
SATER. is een krachtige maar ook melodische progessieve/psychedelische rock band uit Utrecht, gevormd in de lente van 2013 door gitarist Zico Schoen en gitarist/zanger Yassir Oostrom. Samen schreven zij nummers en namen dat vervolgens op, waar uit het idee ontstond om een band te beginnen. Zij gingen opzoek naar bandleden en in december2014 was SATER. compleet met Freek de Wit op drums en Adam Panagopoulos op basgitaar. Ze zijn volop bezig met het schrijven van nieuw repertoire, demo’s opnemen en optredens regelen.

Jesco
Mix van Country, Rock, Americana en Punk. Jesco maakt muziek die klinkt als goedkope whisky: rauw, smerig maar bedwelmend. Gewapend met banjo, contrabas, slide guitar, drums en harmonica spelen ze
hun americana rock liedjes die worden bevolkt door uiteenlopende randriguren!

Jorn ten Ham
Singer-songwriter. Goed in het gehoor liggende nummers met een eigen sound. Jorn schrijft voornamelijk catchy popnummers maar is hard bezig zijn eigen stijl te ontwikkelen. Hierbij luistert hij voornamelijk naar artiesten als Matt Corby, Paolo Nutini en The Tallest Man On Earth. In de zomer van 2015 hoopt hij tevens zijn eerste EP klaar te hebben, dus houd uw ogen open.

DIRT A GOGO
Vier man sterk, met ieder een eigen muzikale achtergrond en stijl. Variërend van psychobilly en heavy metal tot rock ’n roll en punk. Stevige rock met jankende gitaren en een contrabas. Dit harde, gewelddadige instrument legt de donkere grondtoon aan het genre dat wij ‘Hardrockabilly’ noemen.
De muziek brengt je terug naar ‘die goeie ouwe tijd’ maar dan met een hardere, viezere nasmaak. De gitaarsolo’s slaan je om de oren, de drums zijn strak en hard en de contrabas en snijdende zang zijn de kers op de rock ’n roll taart.
Deelnames aan de bandwedstrijd Kei van Amersfoort, leverden zowel de eerste plaats, als de publieksprijs op.
De band verzorgde voorprogramma’s voor onder andere Peter Pan Speedrock en the Richochets.
Nu is het tijd voor de grotere podia. Dit jaar brengt de band hun eerste album uit. DIRT-A-GOGO heeft maar 1 doel: rock and roll terug brengen!

J.A.E. (ook van de StropStrikkers die heeeel lang geleden de Clash hebben gewonnen) verzorgt het muzikale vermaak terwijl de jury de winnaar van Clash of the Titans 2015 kiest!
https://jaemusik.bandcamp.com/album/de-lyfestyle-ep

 

Entree €6,-

 

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209