» DBS oefenen
ennl

wo


24 aug
« ga terug
wo24 aug

BURGER RECORDS GARAGE ROCK N ROLL SPECIAL w/ APACHE, BIG TITS & SLICK!

20 uur / € 10 Tickets

OK Dudes & Dudettes, als je TY SEGALL tof vindt, mag je dit dus echt niet missen. Het zo welbekende en ook in NL geliefde label BURGER RECORDS brengt ons en jou maar liefst drie bands die overlopen van de garage rock ’n roll & (glam) punk. Dus alle over the TOP Rock ’n ROLL MONGOLEN verenigt u voor een avondje onvervalste rock ’n roll en garage!

MET:

Slick!, vier mannen in zwarte jasjes, kennen rock ’n roll als geen ander. Ze groeiden op in de New Yorkse rockcultuur in een slagveld van drank, drugs en.. Rock ’n Roll met een hele flinke scheut glamrock!

Op hun allereerst EU tour (2008 of 2009) kwamen de epigonische glamrockers van  Apache al in dB’s voorbij. En nu zijn ze eindelijk weer terug. Rock zoals rock bedoeld is. Aanstekelijke riffs en een zo mogelijk nog aanstekelijkere podiumpresentatie met een hoog comic book gehalte. Vuistje in de lucht, kontje in de pit. Ride Apache Ride!! Eerste LP Boomtown Gems op Birdman Records is trouwens een absolute klassieker die elke rechtgeaarde liefhebber in zijn kast behoort te hebben.

Big Tits, een band waar weinig over te vinden valt (zoek maar eens een bandfoto op Google). Wat uit het onderzoek wel blijkt is dat de band bestaat uit Joey Genovese, Melty (van Warm Soda, ook al eerder hier te zien natuurlijk), Papi en Casy en dat ze fuzzy, garage, glam en pop spelen. Platen komen ook uit op het Fuzz City Records label.

Echt wel een leuke avond! WHITE HAMMER!!

apache

Apache

Big Tits

SLICK!

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209