» DBS oefenen
ennl

zo


16 okt
« ga terug
zo16 okt

Boppin’ the Rock presents the LONG TALL TEXANS (UK) + RETARDED RATS (D) + Dead Cat Stimpy

16 uur / € 10 vvk / 12 deur Tickets

Boppin’  the Rock maakt een klein uitstapje naar neo-rockabilly helden THE LONG TALL TEXANS! Opgericht in de jaren ’80 en nu ruim 35 jaar later nog steeds een van de leukste livebands in de scène. We kunnen hier een lang biografisch verhaal gaan houden over alle verdiensten van de LONG TALL TEXANS maar we houden het graag hier bij. We nemen aan dat u snapt dat we hier (na the Polecats in maart) opnieuw te maken hebben met een van de smaakmakers uit de neo-rockabilly.

Ook op de bill psychobilly veterans, THE RETARDED RATS, psychobilly uit Duitsland en voor de ware liefhebber geen onbekende. Een aantal jaren terug waren ze een van de smaakmakers op de grotere psychobilly festivals maar bepaalde bijkomende en onwenselijke sentimenten uit de scene werden de band te veel. Nu zijn ze helemaal terug, met een nieuwe plaat ‘Screams from the 10th Planet’ en ready to rumble.

Opener van deze Psychobilly Rampage en geen onbekende is DEAD CAT STIMPY, One man Band uit Delft en Rockabilly mixed with Garage, recht voor je raap.

biog

The Long Tall Texans

RETARDED RATS

Dead Cat Stimpy

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209