» DBS oefenen
ennl

za


16 apr
« ga terug
za16 apr

BOPPIN’ THE ROCK presents SPUNYBOYS + MISCHIEF! + BACKSEAT BOOGIE

21 uur / € 10 vvk / 12 deur Tickets

Dit is er weer eentje om het HOOFDLETTERS in de popagenda te zetten. Want onze all time favo Franse ockabillies SPUNYBOYS komen (alweer voor de 3e keer, en dat zegt genoeg) terug naar dB’s. Dit keer met een spiksplinternieuwe plaat tussen de fraaie vetkuiven. Wie ze niet kent, moet als de donder afkomen. Wie ze wel kent, zien we weer graag. 100% high octane rockabilly met vliegende contrabassen, rare sprongen maar bovenal kick ass rock n roll.

In het kielzog van de sympa Fransozen verwelkomen we het Italiaanse The BackSeat Boogie, een Rockabilly combo uit Milaan, opgericht in 2007. Ze spelen vette Rockabilly, aangedikt met verwante stijlen als Rhythm & Blues en bluegrass, wat resulteert in een veelzijdig feestje. Het stevige gitaarwerk, de solide ritmesectie, saxofoon en hier en daar verrassende uitstapjes met mondharmonica en banjo krijgen in ieder geval iedereen aan het dansen.

En als we dan ook nog onze eigen favorieten MISCHIEF! aan deze -toch al- prima bill toevoegen dan is het feest compleet. Of? Nee want laten we DJ Hugo niet vergeten!! Dan is het feest compleet! Boppin’  Time Boys & Gals!

 

thespunyboys20140713_3

SPunyboys

Mischief!

The Backseat Boogie

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209