» DBS oefenen
ennl

vr


29 jan
« ga terug
vr29 jan

BIG ASS METAL FEST w/ DISQUIET, VARISCYTHE & DEAD MAN’S WALK

20.30 uur / € 5 vvk / 7 deur Tickets

Metalliefhebbers opgelet want op deze vrijdagavond is het weer tijd voor het enige echte Big Ass Metal Fest. Dit keer een dik feest rondom de boys van het Utrechtse DISQUIET die deze gelegenheid aangrijpen voor de presentatie van hun nieuwe kick-ass plaatje CONDEMNATIONS, opnieuw een fraai staaltje thrash metal met melodische invloeden. Voor de mensen die van name dropping houden, denk aan een bands als Testament en Arch Enemy met een scheut moderne metalcore.

De line-up wordt aangevuld met het Haagse Variscythe dat in 2011 al door Lords of Metal bestempeld werd als veelbelovend. In de jaren daarop speelde de band op festivals als Duveltjesrock, Wersterpop en Plein Open en podia als The Cave, Baroeg, de Supermarkt en de Bosuil. In oktober 2015 bracht Variscythe hun debuutaldum Deluding Paradigms uit dat alom lovend werd ontvangen. Melodieuze death metal met een flinke shot thrash.

Derde band van de avond is het Nijmeegse Dead Man’s Walk dat na een paar keer op sterven na dood geweest te zijn, nu weer helemaal terug is op oorlogspad. De band deelde al het podium met bands als Beheaded (MLT), Hanzel und Gretyl (USA), Kataklysm (CAN) en vele anderen. Denk aan dodelijk doeltreffende death in het straatje van Annihilator, At The Gates, Carcass, Entombed, Exodus, Testament, en -natuurlijk- Slayer!

Na afloop van de bands laten we de haren nog even doorwapperen (of de hoofden schudden voor degenen met wat minder) op de enige Metal Disco van Utje, de METAL MAYHEM MOSHPIT.

Metal Lovers Unite!

Big-Ass12-Disquiet_klein

Disquiet

Variscythe

Dead Man's Walk

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209